retourneren

retourneren

Over retourneren doen wij niet moeilijk. Stuurt u uw bestelling binnen 14 dagen naar ons terug, en wij betalen het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen uit.

Voorwaarden

Er zijn wel een aantal voorwaarden voor het terugsturen van uw product.
Zo dient het product zich in dezelfde staat te bevinden als deze naar u is verzonden, en alle verpakkingen onbeschadigd.

Verzendkosten zijn voor uw rekening en zorg altijd voor voldoende frankering van uw pakket.( Verzendkosten gratis bij onze fout of bij omruilen)

Voorts worden er bij retournering van mediabox/streamers altijd kosten in rekening gebracht voor het leegmaken (blanco) + her installatie van de mediabox/streamer, deze kosten bedragen standaard € 20-, per apparaat.

Producten die buiten bovenstaande termijn bij ons worden aangeleverd, kunnen niet worden niet gecrediteerd.

Uitsluitend consumentkopers op afstand kunnen gebruik maken van het retourrecht.

IPTV4all verkoopt ook “digitale goederen” in de vorm van een éénmalige abonnementsdienst. Digitale goederen zijn vrijgesteld van het recht van retour.
U kunt na aankoop dus niet afzien van de koop omdat wij u een dienst geleverd hebben welke niet teruggedraaid kan worden.

 

Aanmelden

Voordat u een artikel terug kunt sturen, moet u  inloggen onder uw account en een uw bestelling als RMA ( Retourneren Met Authorisatie) aanmelden.

Let op: het telefonisch of per e -mail aanmelden van een retour is niet mogelijk, na autorisatie door ons kunt u uw product terugsturen of omruilen.

X